Kaarten Human Dynamics

In 2015 maakte ik een kaartenset, gekoppeld aan het Speelveld Human Dynamics. Hieronder een impressie. De 40 kaartjes hebben het formaat van een visitekaartje, met afgeronde hoeken. De kleuren staan voor het principe. Blauw staat voor mentaal, oranje voor emotioneel en groen voor fysiek.

In die periode gebruikte ik de set ter aanvulling. Soms deelde ik een kaartje uit dat van toepassing was op wat een persoon op dat moment liet zien in het communicatie-/samenwerkingsproces. Soms gaf ik de set aan iemand met de opdracht er een paar te geven aan collega’s. Vaak opende dat de deur naar het gesprek.

Ondertussen ben ik bezig de set verder te ontwikkelen. Ik dacht dat de nieuwe versie eind 2017 klaar zou zijn, maar het is een beetje uit de hand gelopen. Het lijkt er sterk op dat ik een bordspel aan het maken ben.