Missie-visie

Visie
Je ziet ze overal: scholen, bedrijven en uitzendbureaus die mensen enthousiast aanmoedigen om ‘eruit te halen wat er in zit!’

Dat is precies wat ik niet wil. Het moet maar eens afgelopen zijn met het #roeptoeteren dat iedereen een toptalent is of kan worden, maar ondertussen denken in, en wijzen op tekorten. “Doen we dat dan?” Ja. Overal. “Leg eens uit dan.” Nee. Wat je zelf wel weet of kunt zien, wijs ik niet aan. “O, ik weet niet of ik dan wel door jou gecoacht wil worden.” Nee, ik denk ook dat je beter naar je oma kunt gaan. Of naar die begripvolle collega.

Missie
Ik wil mensen helpen om te ontdekken wat ze in zich hebben. Aan talenten, behoeften, drijfveren en andere eigen aardigheden. Die omarmen en daarmee aan de slag gaan. Omdat ik denk dat daarin de basis ligt voor een gezond, gelukkig en succesvol leven. Als ik daaraan een kleine bijdrage kan leveren, doe ik dat graag!

PS. Als mensen van de eerste schrik bekomen zijn, vinden ze het vaak erg leuk.