Contact

Aanvraag (proces)begeleiding of coaching
Bent u geïnteresseerd in individuele of teambegeleiding, met hulp van de inzichten van Human Dynamics? Neem s.v.p. contact op. Ik denk graag met u mee over wat voor u de beste vorm is. Bovendien weeg ik met u af of ik wel de juiste persoon ben om mee in zee te gaan.

Er zijn trainers/coaches die menen dat ze elke vraag, elke groep of elk individu van dienst kunnen zijn. Ik denk dat dit niet realistisch en soms zelfs oneerlijk is. Net als de klant ben ik ook ‘slechts’ mens. Met mijn eigen kwaliteiten, maar ook blinde vlekken, valkuilen en een werkstijl die in de ene situatie prima past en in de andere minder. Als ik niet bereid ben dat te zien, denk ik dat ik zowel Human Dynamics als het begeleidersvak in de kern niet heb begrepen.

Hebben we allebei het idee dat ‘we wel wat met elkaar kunnen’, dan gaan we aan de slag!

Harke Kuipers
e info@coachhumandynamics.nl

PS.
Voor meer informatie over Human Dynamics, voor mogelijkheden om Human Dynamics in de praktijk toe te passen en producten die zijn geïnspireerd door Human Dynamics, zie de website methumandynamics.nl